37 reacties op “Reacties

 1. Op 26 en 27 januari hebben wij een open huis georganiseerd voor Popup Office en Bdynamic in Twello. Tijdens de voorbereidingen hebben wij contact gezocht met Typisch Carolien om ons te helpen deze beide dagen tot een succes te maken en dat is gelukt!
  Na een paar fijne gesprekken hadden wij er het volste vertrouwen in dat we met Typisch Carolien een goede sfeermaker en publiekstrekker hadden. Waar een open huis anders misschien snel stijf en zakelijk kan zijn, zorgde zij als “Plien” voor een ongedwongen sfeer.
  De uitstekende voorbereiding van Typisch Carolien, waarbij ze zich verdiept in de achtergrond van je bedrijf en achtergrond van familie en team, maakte dat ze niet alleen een sfeermaker en publiekstrekker is, dit maakte het voor ons een enorm waardevol en onvergetelijk weekend!
  Ontzettend bedankt Carolien!

  • Dankjewel! Bianca en Marco het was bijzonder fijn om als “Plien” de dagen te mogen opleuken. Heerlijk jullie bevlogenheid en enthousiasme. Superfijn dat het waardevol en onvergetelijk is geworden, daar geniet ik ook van.

 2. Vandaag met ons team bij typisch Carolien geweest. Wat hebben we gelachen. Typetje postbode had de voor informatie goed onthouden. Kwam leuk,scherp en hilarisch uit de hoek. Een lekker buffet, en toen typetje met koffie, was top. Mooie locatie, knus en sfeervol, je komt ogen te kort.een echte aanrader. Zelfs een zuurpruim maakt ze aan het lachen. Super bedankt!

 3. Op 30 maart hadden wij ons 40-jarig jubileum. Op de feestavond hadden we als verrassing voor de gasten “José van de VTC” uitgenodigd. Het was hilarisch!
  Een vreemde blonde vrouw met tennisracket kwam binnenzeilen en greep de microfoon. Alles was raak wat ze zei, ze wist precies wie wie was terwijl ze niemand persoonlijk kende. Echt heel erg knap gedaan. Iedereen was razend enthousiast hierover. Echt een aanrader voor ieder feest.
  José bedankt voor je geweldige bijdrage!

 4. Op ons feest van 23 September hadden wij Carolien uitgenodigd, ze kwam als liefdesfee.
  Alle gasten mochten op de liefdesbank plaatsnemen en elkaar zoenen onder de paraplu met misteltoe. Ook de broodtrommelliefde kreeg hele leuke reacties. Een van de gasten kreeg spontaan het Maximagevoel. Na afloop werd er nog lang gesproken over de liefdesfee, wie weet is het een inspiratiebron voor een aantal mensen om spontaan een lief briefje in de broodtrommel van je partner te doen. Lieve Carolien jij was voor ons de kers op de taart, ook onze kleinkinderen hebben het nog steeds over jou. Super bedankt.
  Lieve groet Gerard en Toke Boom

 5. Op 15 mei organiseerde we op de Berghorst (wzc in Apeldoorn) een high tea. Cliënten, familie en vrienden werden verwelkomt door een wel heel deftig typetje, mw. Van Galen. GEWELDIG wat een warm welkom, en dan eerst op de foto met een grappig of deftig hoofddeksel, om dan te genieten van al het lekkers. Iedereen genoot enorm…. en typetje mw. Van Galen bleef in haar rol, ook bij haar bezoek aan de cliënten die niet bij de high tea aanwezig konden zijn en op hun kamer bleven…..waar soms emotioneel op mw. van Galen werd gereageerd.
  Echt heel bijzonder deze onmoetingen met mw. van Galen!!!
  Bedankt Carolien!!!!……..was super 😙

 6. Roos Zorgeloos, geweldig wat hebben we van alles genoten.
  Allemaal vonden ze het super, dagen hebben ze nog nagepraat over de locatie
  en het geweldige eten, maar vooral het typetje, hoe doet ze dat toch,
  hoe onthoud ze alle gegevens..
  Carolien nogmaals bedankt vooral voor het typetje.

  Kerkenraad Wilhelminakerk
  Beemte Broekland

 7. Inmiddels heb ik jou als verschillend typetje gezien.
  Als laatste als schoonmaakster. Nou wat heb je ons gezelschap vermaakt.
  Ik vind het geweldig hoe jij alle namen en de desbetreffende gegevens, zonder papier, kunt onthouden. Je kunt de mensen vermaken en laten lachen. Echt super.
  Er kwam zelf de vraag of jij een bekende was omdat je alles zo goed wist te vertellen over de gasten. Volgens mij een groot compliment voor je.
  Dit is echt een aanrader voor een feestelijke gelegenheid. Hier krijg je geen spijt van.

 8. Donderdag 30 november hebben we als collega’s afscheid genomen van onze directeur. Jij kwam daar als ‘Talma’s liefdesborgh’. Wat wist je veel op een prachtige manier te vertellen. Je had gelijk de zaal aan het zingen en het voelde als was je een van ons. We hebben gezongen, gelachen en zelfs gehuild(van het lachen). Wat een type ben jij. Je bent een gouden meid en een aanrader voor iedereen.

 9. Typisch Carolien, pppppffffffff wat past die naam goed bij jou. Je hebt er voor gezorgd dat iedereen van onze midweek vakantie heeft genoten. Wat een verschillende typetjes kwamen er toch langs zodat iedereen pijn in de buik of rug kreeg van het lachen. Maar ook als Carolien was jij er als vrijwilliger voor de gasten. Namens het bestuur en vrijwilligers en de ouderen die mee waren op deze mooie reis, willen we je nogmaals danken voor de fijne week.
  Op naar volgend jaar.

 10. Beste Carolien,

  Wat hebben de bezoekers van het lentefeest in Bathmen genoten van de liefdesfee. Het thema was ontmoeten. Jij hebt ervoor gezorgd dat Battumers elkaar en ook hun nieuwe noabers in de armen hebben gesloten. ( letterlijk en figuurlijk ) Jouw bankje was constant bezet er er werd aardig geknuffeld. Er zijn zeker onverwachte plaatjes geschoten.
  Helemaal top, tot een volgende keer.
  Namens Stichting Bathmen, PGB en BATTUM .

 11. Hoi Carolien
  Ik wil je namens de countryclub R.C.W.D hartelijk bedanken voor je optreden. Wij vonden het superrr leuk dat “Dolly Pardon” ons een avondje kwam opvrolijken. Dit hadden we net even nodig!!! Het is al triest genoeg dat we gaan stoppen met onze cluppie!
  Hartelijk dank!!!!!!

 12. hoi hoi carolien
  Ik heb je leren kennen
  Op de reis van Het Senioren cafe
  Ik heb van je optreden genoten
  Als ik je zie met dat leuke snoetje en die mooie blauwe ogen
  Werkt op mij lachspieren ,je bent ook zo bijzonder
  Je noemt mij schudmachine , want alles schud van het lachen
  Nu ga je met mij ook bijna elke week op de DUO fiets fietsen
  Heerlijk ontspannen wordt rustig
  Natuurlijk ook hele fijne gesprekken ,ook diepgaand
  Daar help je mij ook bijzonder mee
  Jij spoort mij ook aan om dingen te ondernemen die ik denk dat ik het niet durf
  Jij heb mij weer kracht gegeven
  Ik hoop dat wij het nog heeeeeeeeeeeeeeeellang samen mogen doen
  bedankt Carolien

 13. Hallo Carolien.
  Ik ben een aantal dagen te laat om hier iets neer te zetten,maar wilde jou toch nog eens heel hartelijk bedanken voor de types die jij hebt uit gevoerd tijdens onze vakantie met Stichting Seniorencafe’ deventer.Dit was echt een super verrassing voor ons allen,,Tjeee wat hebben wij er wat af gelachen.Ook de tena lady kwam er aan te pas ,Het was echt een geweldige midweek die wij met ons allen hadden in Willenbadessen ,Duitsland..Als ik de foto’s bekijk dan geniet ik weer en schiet zo weer in de gulle lach,nogmaals namens allen van de soos,heel hartelijk bedankt,en hopenlijk tot weer ziens.

 14. Vorige week een reis gehad naar Willebadessen met Het Seniorencafe dat beheert wordt door Toos en Bert Breedveld met hun vrijwilligers. Deze reis werd vergezeld door Carolien, oftewel Typisch Carolien. We hebben van haar optreden met volle teugen genoten, de broeken van de senioren bleven helaas meestal niet droog. Het weer was fantatisch, het hotel heel erg goed, de verzorging door alle vrijwilligers was meer dan top en natuurlijk het optreden van Tante Riekie en Carolien deed de sfeer helemaal stijgen. Carolien mede door jouw inzet en medewerking heeeeeeeel hartelijk bedankt, het was fantastisch. We zullen hier nog heel lang van genieten en hopen nog eens op een bissssssssssss.
  Wilma

 15. afgelopen zaterdag reunie van oud-assitente en artsen gehad op de polikliniek Flebologie in Terwolde. We hadden Carolien als ‘Annie van de Flebologie” met een amsterdams accent die alle gasten verwelkomde en op de foto met allerlei flebologie attributen zette.
  Hierdoor was het voor velen makkelijker binnenkomen bij een reunie waarbij velen elkaar jaren niet meer gezien hadden. Annie kon ook vele reunisten bij naam noemen en leuke anekdotes vertellen over verschillende oud- collega’s. Ze deed ook een kort woordje naar de artsen.
  Kortom een zeer geslaagde reunie gehad met alleen maar positieve reacties.
  Mede door Carolien dus.

 16. Begin mei was de officiële opening van “de passerel” in orden. Nadat het weer een beetje rustig werd na een drukbezochte receptie, werden de bewoners en familieleden blij verrast door een komische verschijning. Hilariteit alom, want door menigeen werd gediscussieerd of dit nou wel of niet de “echte” Thea was van het beroemde koppel “Theo en Thea”.
  Hoe dan ook, Thea wist meteen op een grappige manier de aandacht op zich te vestigen en de juiste sfeer te creëren.
  We werden aangenaam vermaakt terwijl ze tegelijkertijd met grapjes het geheel “persoonlijk” wist te maken.
  Iedereen genoot zichtbaar en hoorbaar!
  De lachsalvo ’s vlogen ons om de oren. Voor iedere bewoner had ze een persoonlijk woord of anekdote of een opmerking. Zo werd iedereen afzonderlijk even in de belangstelling gezet, wat het voor de bewoners heel bijzonder maakte.
  Wat ik ook zo knap vond was dat Thea, schijnbaar moeiteloos, ondanks dat ze niemand kende van de grote groep, iedereen feilloos wist te benoemen! Een kunst op zich volgens mij!
  Al met al was het een geslaagde missie om Thea uit te nodigen! En voor herhaling vatbaar!
  Bedankt! Het was Top!

 17. Ik bekeek even geleden jouw foto’s en genoot opnieuw van het geslaagde jubileumfeest. Jouw manier van verwelkomen van de gasten was heel verrassend, ook voor ons als organisatie. De verbazing en ongeloof van vele mensen toen jij ze bij binnenkomst begroette alsof jij ze vanuit het verleden als collega NS’er heel goed kenden, was prachtig. Later was jouw act als Amsterdamse Jannemijn helemaal af! Wat jij van onze gegevens wist te brouwen was helemaal toppie, wat wel bleek uit de vele reacties na afloop. Er werd nog flink nagepraat, met name door de mensen die de onderwerpen hebben aangedragen, over de manier waarop je deze onderwerp bracht. We hebben geen enkele negatieve klank gehoord en dat mag uniek genoemd worden. Dank zijn jouw aandeel en ook zeker dank zij Henk Warmelink, die een enorme sfeer wist te creëeren, zijn wij als organisatie super tevreden over de viering van ons jubileum. Beter kan het echt niet.

 18. Ook in november is een feestje in de schuur goed mogelijk. Deze is leuk en creatief aangekleed en de houtkachel maakte de ruimte gezellig en warm. We werden hartelijk en verrassend ontvangen door clown roodneus, die ook erg behulpzaam was bij het schenken van koffie of thee met gebak. Daarna gingen we klootschieten en de achterblijvers vermaakten zich met de tuinpuzzel. Er was voor iedereen voldoende keus bij de drank en het stamppotbuffet was overheerlijk. Bovendien werden er prachtige foto’s gemaakt, zodat ik nu nog kan nagenieten. Al met al een zeer geslaagd verjaarsfeest en alle dertig gasten waren erg tevreden. Nogmaals hartelijk bedankt Carolien en Peter.

 19. Carolien heeft op onze netwerkbijeenkomst het typetje “Jose van de NLP” neergezet. Twee zaken sprongen daarbij in het oog, haar grote kennis van alle gasten en een aansprekend en licht confronterend verhaal. Doordat ze van de meeste gasten iets wist te vertellen en ze bijna allemaal bij naam kende zorgde dat voor algehele verbazing. Wat vervolgens tot verbinding zorgde tussen de gasten. Haar verhaal over NLP en “in de spiegel kijken” zorgde door het inteactieve deel tevens voor verbinding. Die verbinding was ons doel en daar is Carlien dus uitstekend in geslaagd.

 20. Zaterdag feestje gehad van mijn vader (65) daar kwam Plien op het Hek ook. Wat geweldig. Was echt super gedaan, echt geslaagd. Mijn vader vond het super en de rest van de mensen in de zaal ook. HEEL ERG BEDANKT!!!!

 21. Namens het hele VVV (Vrolijke Vrienden Vereniging) willen wij je complimenteren hoe ontzettend gaaf je optreden was tijdens ons feestje. Geweldig hoe je kwam aangeskeurd op je solex!! Onwijs goed ingeleefd (en wat een teksten!) als Amsterdams typetje…………………………………………………………………………………………………alles in één woord
  FANTASTISCH!!!!!!!!!!!

 22. Fantastisch zoals je je hebt ingeleefd en verdiept hebt in onze gasten toen je ons feestje bezocht compleet met hek! Zelfs hare koninklijke hoogheid is fan van je geworden!

 23. Typisch Carolien…….en dát hebben we gemerkt!! Tijdens onze Bruiloftsreceptie heeft Carolien weer eens de show gestolen met haar typetjes, van Hoogblonde Freule, naar José van NLP via Hanneke de Saunameesteres, je moet het maar verzinnen én durven!!
  Carolien, je was geweldig! we hebben enorm om je én met je gelachen!
  Bedankt!

 24. We hebben Carolien uitgenodigd voor het partijtje van onze dochters. Onze dochters hebben de workshop decopatch gekozen. Het was heeel leuk en gezellig. Mooi en ruim voldoende materiaal. Er werd goed uitleg gegeven en hulp geboden. Ook werd voor taart en lekkers gezorgd, wat het altijd extra gezellig maakt. Het resultaat is prachtig geworden. Iedereen was reuze trots op het mooie fotolijstje. Ook achter af kreeg ik van ouders vele leuke reacties. Echt een aanrader om te doen!!!!

 25. Goedemiddag heer/mevrouw,

  Wij zijn even bedrijfsuitje aan het organiseren en we willen voorafgaand aan de maaltijd bij Kasteel de Cannenburgh (Koetshuis) in Vaassen een activiteit organiseren.

  Nou had mijn collega (ook i.v.m. de niet hele jeugdige leeftijd van een paar collega’s) bedacht om eerst een rondje te klootschieten in Vaassen.

  En stel dat je dan met 9 man dat wil doen, wat zijn dan de kosten?

  Alvast bedankt voor de informatie.

  Met vriendelijke groet,

  Linda Brak

 26. Op 4 juli hebben we weer ons jaarlijkse kersenfeest gevierd voor cliënten die langdurig bij GGNet in Apeldoorn zijn opgenomen. Er waren heel veel kersen, waar de heerlijkste hapjes mee waren gemaakt. Er was prachtige harpmuziek en pianospel. En Carolien Elizen-Klunder kwam als Jozefien de Knutseltrien de gasten vermaken. Mede dankzij haar aandacht voor de gasten en de manier waarop ze reacties bij hen uit wist te lokken was het een zeer geslaagd feest!

 27. Erg leuk kinderfeestje; een gipsmasker maken met een cement afdruk van je eigen gezicht.
  Omdat het zulk warm weer was die middag mocht de tuinsproeier ook aan.
  Compleet feest! De jarige werd 10 jaar, de 11 andere feestgangers waren ook rond die leeftijd.
  Heel geschikt voor die leeftijd.

 28. We hebben erg genoten van je optreden afgelopen Zaterdag op de deele van de Fam. van Gurp, in de Veldhuizen.
  We werden verrast door jou, we vroegen aan mijn neef Geert wie is dat dan, maar het bleek een verrassing voor hem te zijn ter gelegenheid dat hij 65 geworden was aangeboden door zijn vrouw Riet. Nogmaals dank voor je leuke optreden…wel jammer van de kopjes…grapje.

  • Carolien uitgenodigd om mijn schoonmoeder voor haar 95ste verjaardag in het zonnetje te zetten. Dat is gelukt. Wat was het een verrassing. Carolien als dorpsomroeper heeft haar prachtig toe gesproken en tot slot geridderd in de orde van vrolijke, fitte, vooruitstrevende
   Vrouwluu. Fantastisch gedaan ,waardig maar met een knipoog.

 29. Ik heb Carolien op verschillende gelegenheden als verschillende typetjes gezien.
  Iedere keer bewonder ik weer hoe goed ze inspeelt op de gelegenheid en de mensen die aanwezig zijn. De typetjes hebben echt hun eigen karakter. Hierdoor is de aanwezigheid van Carolien nooit hetzelfde en altijd verrassend. Een aanrader!

  • Wat hebben we genoten van jou als “Thea” (Theo en Thea) met jou twee voor uitstaande tanden!
   Jij had van ieder persoon een anekdote wat betrekking had op onze jarige zus. Geweldig hoe je dit hebt gebracht, onze 65 jarige zus heeft genoten en wij niet minder. Ik kan jou aanbevelen bij vele feestjes voor een leuke invulling van een gedeelte van de avond of middag!
   Proficiat met die bijzondere gave van jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *