Teamuitjes

Leuk, eens iets anders met je team. Iets creatiefs, zoals portrettekenen. Twee aan twee ga je dan met houtskool elkaar tekenen op een canvasdoek. Leuk om de opvallende details te accentueren van degene die je gaat tekenen, dat kan een leuk effect geven. Maskers maken, je bent dan echt met elkaar bezig. Eerst een mal maken van gips bij de ander en later de mal volgieten met gietcement. 
Decopatch, het beplakken van bijv. een fotolijstje met dun gekleurd papier wat een leuk effect heeft. Een beeldje maken van gasbeton. Dit is een leuke manier om kennis te maken met beeldhouwen, met raspen en vijlen heb je in één workshop je eigen beeldje gemaakt. 
Klootschieten, een prachtig parcours langs de ijssel waar je tevens kunt genieten van de prachtige omgeving. Een gezellige wijnproeverij met een vinoloog die je veel kan vertellen over de wijnen. Hierbij kun je ook voorkeur voor een land aangeven. Of zonder een vinoloog, maar wel een wijnkenner. Ook een port-, cognac- of whisky proeverij is mogelijk!
Dit alles kan eventueel in combinatie met een Typetje, zie ook de pagina Entertainment.

En er is meer…er is veel maatwerk mogelijk, denk aan vriendinnengroepen, vrijgezellenfeestjes, familie-activiteiten en buurtfeestjes, verjaardagen. Ik kan een aantal suggesties doen en het programma wordt in overleg vastgesteld. Je kunt je ook met een groepje aanmelden voor activiteiten.

Het is MEER dan alleen maar creatief bezig zijn met een groep. Bijvoorbeeld een groepje in de verpleging die maskers gingen maken bij elkaar. Zij werken dagelijks met mensen, toch vonden ze het heel lastig om elkaar aan te raken, echt zo met elkaar te werken. Wat zegt dat?
Ook het 5 min interview wat erop volgde met een paar vragen gaf mooie inzichten.